Kornuit

KOOP Kornuit voor een stuk bos

Met Kornuit gaan we ons eigen bos laten groeien in Nederland, maar dit kunnen we niet zonder jou. Jij hebt invloed op hoe groot het Kornuit Bos kan worden! Bij aankoop van een 6-pack Kornuit kan je een halve vierkante meter bos claimen en bij aankoop van een krat Kornuit een hele vierkante meter.

VERZILVER JE BOS-CODE

Boswandeling met beheerder Rick

Benieuwd waar het Kornuit Bos komt, waar het goed voor is en hoe het eruit komt te zien? Terreinbeheerder Rick van Landschap Overijssel neemt je mee en vertelt je er alles over! Kijk de video hieronder!

Laat het Kornuit Bos groeien!


Bijzondere momenten brengen vaak co2-uitstoot met zich mee. Of het nou het brouwen van ons bier is, of datzelfde bier drinken op een festival. Daar maken wij ons ook zorgen over. Met een eigen bos willen we de impact van onze gezamenlijke momenten compenseren. Nu en in de toekomst. Omdat de beste momenten zorgeloos zijn.

Ga snel naar de dichtstbijzijnde supermarkt en koop een 6-pack of krat Kornuit bier. Op de actieverpakking staat een unieke code. Deze unieke code kan je verzilveren op kornuitbier.nl/bos, om vervolgens jouw officiële Kornuit Bos-certificaat te kunnen ontvangen! Wacht niet te lang en claim snel jouw unieke code voor een stuk Kornuit Bos en help mee om het Kornuit Bos zo groot mogelijk te maken. Elke geclaimde code is weer een (halve) vierkante meter bos erbij!

Tot wanneer loopt de actie?
Tot eind dit jaar (31 december 2020) kun je de Kornuit actieverpakking met Kornuit Bos-code kopen. De code(s) voor het Kornuit Bos kun je verzilveren tot en met 2 februari 2021 10:00 uur. Je kunt de code verzilveren op kornuitbier.nl/bos voor een Kornuit Bos-certificaat. Meer weten over de actie? Check dan de actievoorwaarden. Heb je vragen over het Kornuit Bos? Check dan onze Kornuit Bos FAQ.

Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol