Kornuit

Nu 2e vliegticket gratis!

Kornuit draait om het creëren van bijzondere momenten. Daarom hebben we de komende periode een onwijs gave actie. Bij aankoop van 2 actiekratten Kornuit krijgt iedereen van ons gratis* een 2e vliegticket. Samen met een vriend of vriendin kan jij kiezen voor een onvergetelijke reis naar één van deze 6 Europese steden: Berlijn, Milaan, Madrid, Parijs, Dublin of London.

 

Hoe werkt het? 

  1. Koop 2 actiekratten Kornuit. 
  2. Ga naar www.promokornuit.nl en vul de gegevens in. 
  3. Beleef bijzondere momenten in een van de 6 Europese steden!

De actie loopt van 5 augustus 2018 tot 8 oktober 2018 en de actiekratten zijn verkrijgbaar bij Plus, Albert Heijn en Jumbo. Je kan ze in de winkel herkennen aan de kartonnen krat deksel waar aan de binnenkant een unieke code staat.  

 

*Er dient over beide vliegtickets luchthavenbelasting te worden betaald.

Koop nu 2 Kornuit Kratten!

Bestel online

  • Plus
  • Albert Heijn
  • Jumbo
Koop nu 2 Kornuit Kratten!
Hoe werkt deze actie/ hoe kan ik deelnemen?

Iedereen die in de periode van 5 augustus 2018 tot 8 oktober 2018 twee actiekratten Kornuit koopt krijgt van ons een tweede vliegticket naar een van de 6 geselecteerde Europese steden gratis. De actiekratten zijn te herkennen aan de “kartonnen krat deksel” waar aan de binnenkant een unieke code op staat.

 

Om deel te nemen ga je naar www.promokornuit.nl waar je je gegevens kan invullen tezamen met de twee unieke codes + een foto van jouw kassabon. Lees voor het aanmelden eerst onze uitleg "hoe doe ik mee" goed door, zodat je volledig op de hoogte bent.

Bij welke PLUS supermarkt kan ik de actiekratten kopen?

Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende PLUS supermarkten!

Uit welke bestemmingen kan ik kiezen?

Je krijgt een tweede vliegticket (retour) gratis van Amsterdam (Schiphol) naar een van onderstaande bestemmingen:

1) Berlijn (Schönefeld, Tegel)
2) Milaan (Malpensa, Linate)
3) Madrid (Barajas)
4) Parijs (Charles de Gaulle, Orly)
5) Dublin (Dublin)
6) Londen (Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton).

Met welke luchtvaartmaatschappijen wordt er gevlogen?

De vliegtickets worden ingekocht bij gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als: KLM, Brussels Airlines, Iberia, Air Lingus, Alitalia, EasyJet, Air France en British Airways.

Geldt deze actie ook voor andere verpakkingen van Kornuit?

Nee, helaas niet! Deze actie geldt alleen voor de aankoop van 2 Kornuit actiekratten (24x30cl), aangeschaft tussen 5 augustus 2018 en 8 oktober 2018.

 

Waar kan ik de uitgebreide actievoorwaarden vinden?

Leuk dat je gebruik wilt maken van de Kornuit vliegticket actie. Wij proberen met de grootste zorgvuldigheid de actievoorwaarden van deze actie te communiceren. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

Heb je na het lezen nog vragen of is er iets onduidelijk? Dan horen we dat natuurlijk graag!

Stuur je vraag via e-mail naar promokornuit@tlcrewards.com en een medewerker zal binnen 2 werkdagen via e-mail reageren.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met vragen over deze actie via het telefoonnummer:

030-7740657 (standaard tarief, uiteindelijke kosten afhankelijk van de provider), op werkdagen is onze klantenservice bereikbaar tussen 09:30 - 17: 30 uur.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

We hebben met de grootste zorgvuldigheid een uitgebreide actiepagina opgesteld: www.promokornuit.nl. Op deze pagina kan je je aanmelden voor de actie, leggen we stap voor stap uit hoe de reservering van de tickets verloopt, kan je de uitgebreide actievoorwaarden lezen en hebben wij een uitgebreide FAQ toegevoegd.

Heb je na het lezen nog vragen of is er iets onduidelijk? Dan horen we dat natuurlijk graag!

Stuur je vraag via e-mail naar promokornuit@tlcrewards.com en een medewerker zal binnen 2 werkdagen via e-mail reageren.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met vragen over deze actie via het telefoonnummer:

030-7740657 (standaard tarief, uiteindelijke kosten afhankelijk van de provider), op werkdagen is onze klantenservice bereikbaar tussen 09:30 – 17:30 uur.

Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol