Kornuit
Stay Home Koningsdag Woningsdag Tips

Stay Home Koningsdag Woningsdag Tips

Het zal je niet ontgaan zijn, Koningsdag is dit jaar Woningsdag. Dit jaar even geen koekhappen en de verjaardag van Willem vieren in de stad. Maar dat betekent niet dat we binnenshuis geen Koningsdag kunnen vieren! Er is namelijk genoeg digitaal te doen. Check onze Woningsdagtips. 

1. Online vrijmarkt
De Koninklijke Bond van Oranje Verenigingen doopte Koningsdag dit jaar officieel om naar 'Woningsdag'. Via deze website kun je toch Koningsdag live vieren en is er bijvoorbeeld een nationale toost en een digitale kleedjesmarkt! 

 

2. Virtual Reality op de Dam Amsterdam 
Heb je toevallig een virtual reality bril rondslingeren? Dan kun je meedoen met het VR Kingsday festival. Met de VR-experience beleef je Koningsdag toch nog op de Dam! Geen bril? Je kunt ook meekijken via een livestream. 
 

3. Woningsdag Kingsday livestreams 
Er zijn talloze Woningsdag livestreams te volgen maandag om er toch nog een solofeestje in huis van te maken. Bijvoorbeeld de Balkoningsdag met optredens van verschillende artiesten. Wat dacht je van de STRAF_WERK Facebook livestream? Of tune vanaf 14:00 uur in bij de Koningsdag livestream van OOST x KopjeK x NITE! Woon je in Groningen? Dan komen ze thuis je koude Kornuit bier bezorgen! 

Cheers, op Woningsdag! 

Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol