Kornuit
Stay Home en #helpdehoreca

Stay Home en #helpdehoreca

Niet alleen wij moeten thuisblijven, ook onze geliefde horeca waar we normaal gesproken regelmatig een biertje met vrienden doen of dansen totdat de zon opkomt, is dicht. Gelukkig zijn er genoeg manieren hoe je jouw favoriete horecazaken kunt helpen. Stay home en #helpdehoreca met de tips hieronder! 

1. Luister naar livestreams en help de nachtcultuur
Stichting Nachtburgemeester Amsterdam (N8BM), VPRO 3voor12 en het Amsterdamse nachtleven slaan de handen ineen voor United We Stream. Een maand lang gaan zij bijna dagelijks een live programma van vier uur streamen, telkens vanuit een andere club. Met dj-sets, live optredens, performances, talks en meer. Het doel? Donaties ophalen voor clubs, organisaties en nachtwerkers in nood. De livestream trapt vanavond af is morgen live te volgen vanuit onze eigen partner Ruigoord Amsterdam! 

 

2. Afhalen of bestellen 
Uiteten, een van onze geliefde hobby's die we op dit moment even niet kunnen uitoefenen. Maar je kunt wel thuis genieten van het eten van je favoriete restaurants. Check de social kanalen van je favoriete horecazaken voor afhalen en bezorgen. En laat de snacks (en wat koude biertjes) bij je thuisbezorgen. #supportyourlocals! 

 

3. Koop een waardebon op helpdehoreca.nl
We wachten allemaal met smart tot de horeca weer opengaat. Tot het zover is kan je je favoriete zaak ook steunen door een waardebon te kopen op www.helpdehoreca.nl. Deze waardebon kun je gebruiken als de horeca weer opgengaat. De perfecte win-win of leuk om te geven als cadeau! 

Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol