Kornuit

Made of Moments

Bijzondere ervaringen bepalen je rijkdom

Kornuit is een nieuw generatie pils. Gemaakt door en voor een generatie die gemotiveerd is om alles uit het leven te halen. We vinden bijzondere ervaringen belangrijker dan geld of status en zien het leven als een aaneenschakeling van mooie momenten.

We collect experiences, not things

Home is where the heart pumps

Onze nieuwe campagne film portretteert een echte vriendengroep tijdens verschillende rijke momenten in hun leven: reizend, op festivals, met elkaar bij iemand thuis, maar ook alleen op een hotelkamer met een pizza.

No need to buy a house to feel at home

Tom Trago
Working Machines

Muziek speelt een belangrijke rol tijdens bijzondere momenten. Om deze reden zijn we een samenwerking aangegaan met Tom Trago, de Amsterdamse DJ/producer die onlangs onder label Dekmantel zijn nieuwe album Bergen lanceerde.

Deze samenwerking gaat verder dan alleen de soundtrack die je hoort onder onze film. Voor het nummer Working Machines heeft Kornuit met Trago een videoclip gemaakt die een diepere laag toevoegt aan de campagne. Samen verbeelden de film en de videoclip de tegenstrijdigheid van het jong zijn. Bekijk de film hieronder!

Tom Trago - Working Machines

Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol