Kornuit
Made of Moments docus

MADE OF MOMENTS

Nu de wereld even stil staat, blikken we in Made of Moments terug op bijzondere momenten. We werken samen met toffe partijen en met hen genieten we na van festivals, evenementen en gebeurtenissen. We zien welke reis zij hebben afgelegd om te komen tot waar ze nu zijn. Wil je weten wat de meest indrukwekkende momenten zijn van Trashpackers, Bitterzoet en Drift? Ontdek het in Made of Moments.

Brent Roozendaal - Drift

'’De bezoeker, de artiest, de sfeer, de setting. Dat allemaal samen, dat is Drift.

Met het gemist van festivals, hebben we deze zomer meer dan ooit de drift om te dansen. Samen met oprichter Brent Roozendaal van Drift Festival blikken we terug naar de mooiste, leukste en meest memorabele momenten van maar liefst 18 jaar Drift! Wat begon als een kleinschalig feest op de donderdagavond, is uitgegroeid tot een begrip in Nijmegen.

 

Drift Om Te Dansen staat bekend als hét feest voor elektronische muziekliefhebbers! Hoe dit kleinschalige feestje is uitgegroeid tot het festival van nu? Check de video en duik mee in de mooie momenten van Drift Festival in de derde aflevering van Kornuit: Made of Moments. 

Bas Louwers - Bitterzoet

'’Van singer-songwriters tot hip-hop, het kan allemaal in Bitterzoet.'

Een plek waar alle muziekstijlen samenkomen. In Amsterdam is dat natuurlijk Bitterzoet! Al 17 jaar een begrip in de hoofdstad. Met iconische hiphop- en R&B-clubavonden, maar waar ook singer-songwriters die op het punt van doorbreken staan en internationale artiesten het podium betreden. Met Bitterzoet wil eigenaar Bas Louwers zijn liefde voor Amsterdam delen en bijdragen aan het creëren van mooie momenten. Bitterzoet is een begrip geworden en niet meer weg te denken uit het Amsterdamse nachtleven. 

 

Samen met Bas kijken we terug naar de mooie momenten van de afgelopen jaren. Hoe is Bitterzoet uitgegroeid tot wat het nu is? Check de video hieronder!

Tijmen Sissing - Trashpackers

'De meeste zien puin, ik zie juist hoop.'

Tijdens een reis in Zuidoost-Azië kwam Tijmen, oprichter van Trashpackers, voor de zoveelste keer een plastic vervuild strand tegen. De frustratie liep op en Tijmen besloot hier iets aan te gaan doen. Wat begon als een solo-actie op vakantie, is uitgegroeid tot een wereldwijde community van reizigers en locals die gezamenlijk vervuilde stranden opruimen. Trashpackers wil zo op een positieve manier bijdragen aan een schone wereld. 

 

In Made of Moments kijken we samen met Tijmen terug naar bijzondere momenten tijdens zijn avontuur met Trashpackers. Wat is het verhaal achter Trashpackers? En hoe heeft Tijmen een movement kunnen opbouwen van reizigers en locals die samen opruimen? Check het in de video!

Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol