Kornuit

Luister nu de Kornuit x Bakkie Bakkie Festivalspecial podcast

Kornuit en podcastduo Bakkie Bakkie (Nederlands populairste podcast over elektronische muziek gemaakt door Steven van Lummel en Justin Verkijk) introduceren deze week een nieuw soort podcast: de Kornuit x Bakkie Bakkie Festivalspecial. In deze unieke podcast bestaande uit vier afleveringen maakt het duo de luisteraar wegwijs in het festivalaanbod van Nederland. Waar moet je naartoe dit festivalseizoen en welke artiesten/stages mag je op deze festivals echt niet missen? Je hoort het allemaal in de Kornuit x Bakkie Bakkie Festivalspecial. De vier podcasts zullen gedurende het festivalseizoen verspreid worden en de eerste aflevering kun je vanaf vandaag al luisteren! 

Artiest of festivalorganisator te gast

Per special worden kort de tofste festivals in die betreffende periode besproken en staat er één festival centraal. In de podcast wordt er gesproken met de mensen achter het festival en komt er een artiest langs die een link heeft met het desbetreffende festival. In de eerste aflevering staat Drift (om te dansen) Festival centraal en spreken de heren van Bakkie Bakkie met Brent Rozendaal (één van de mannen achter Drift) en Niels Nieuborg van Arp Frique. Drift is een van de eerste festivals die een samenwerking aanging met Kornuit. Kornuit werkt al jaren samen met Drift en gaat dit jaar voor het eerst een eigen live stage hosten op het festival genaamd Magia. Klik hier om de eerste aflevering van de Festivalspecial te luisteren.

Unieke samenwerking Kornuit en Bakkie Bakkie
Sinds het begin van dit jaar sponsort Kornuit de reguliere podcast-uitzendingen van Bakkie Bakkie en daarbij is de nieuwe Festivalspecial de kers op de taart. Het is voor het eerst dat Kornuit door middel van podcasts wil laten zien wat er allemaal staat te gebeuren op Kornuit festivals. Vanaf het begin is Kornuit al onlosmakelijk verbonden aan de festival scene. In de afgelopen jaren heb je op festival als DGTL, Best Kept Secret, Drift om te Dansen, Appelsap en Lentekabinet Kornuit al voorbij zien komen. De samenwerking met Bakkie Bakkie tijdens, maar ook buiten het festivalseizoen sluit hier perfect bij aan. De Bakkie Bakkie podcasts zijn elke maand te beluisteren via iTunes, Soundcloud en Spotify. De volgende Festivalspecials zullen in de lente en de zomer te luisteren zijn. Kortom: lekker luisteren dus! 

Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol