Kornuit

UPDATE KORNUIT TO BE ANNOUNCED UITGESTELD

Door de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Coronavirus COVID-19 in Nederland, heeft Kornuit samen met host Edson Sabajo besloten om dit event uit te stellen. We volgen hiermee het officiële advies van het RIVM om geen enkel gezondheidsrisco te nemen.

Uiteraard willen we deze legendary hiphop-avond in Bitterzoet op een nader te bepalen datum inhalen! Mensen die zich al hebben aangemeld via de RSVP zullen we via de mail informeren betreft de nieuwe datum. Heb je je nog niet aangemeld en wil je ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan via de RSVP hieronder.

Kornuit To Be Announced

Het festivalseizoen laat nog even op zich wachten en daarom halen we Kornuit To Be Announced (de enige stage op festivals waarbij de line-up van te voren niet bekend is) naar binnen. Na twee succesvolle edities van Kornuit To Be Announced bij Radio Radio Amsterdam en Gebr. De Nobel in Leiden, sluiten we af met een hiphop-avond in Bitterzoet Amsterdam. En niet zomaar een avond met 1 secret headliner, maar een hele secret line-up met maar liefst 3 acts! De avond wordt gehost door Edson Sabajo, founder van Patta. Natuurlijk zal deze avond in het teken staan van de onaangekondigde artiesten die pas bekend zijn zodra deze achter de draaitafel staan. Spoiler alert: deze wil je niet missen! 

RSVP: via het formulier hierboven
Datum: TBD
Tijd: TBD 
Locatie: Bitterzoet Amsterdam 
Meld je aan voor het Facebook event voor de laatste updates!

Wat is Kornuit To Be Announced?

Mocht je Kornuit To Be Announced (TBA) gemist hebben en denken: 'wat is TBA eigenlijk?', hierbij een korte opfrisser. To Be Announced is het enige feest waarbij de line-up van te voren nog niet bekend is. Welke artiest hier achter de draaitafels plaatsneemt, ontdek je tijdens de set. Zo verraste host dj Tsepo het publiek in Radio Radio tijdens de eerste indoor editie met de Duitse headliner Perel! Maar ook op fesitval-edities gingen dj Sneak, Philou Louzolo, Olivier Weiter en Cinnaman haar al voor tijdens een intieme TBA-set. Kortom: hier wil je bij zijn! Check de video. 

Lees Verder
Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol