Kornuit
Kornuit stay at home tips #3

KORNUIT STAY AT HOME TIPS #3

Er staat weer een thuisweekend voor de boeg en wij hebben de leukste tips verzameld om je niet te hoeven vervelen dit weekend.  Zo wordt thuisblijven wel heel makkelijk. Alvast een tipje van de sluier: vergeet niet de Kornuit x Radio Radio dj livestreams! Tune in op de Radio Radio Facebookpagina voor je dagelijkse portie houseparty. Dit weekend met o.a. Slimfit, Mendel, DTM Funk en Carista! 

1. TIKTOK CHALLENGES 
Jawel, TikTok is allang niet meer alleen besteedt aan je jonge broertje of achternichtje. Heb jij de "I'm Savage Dance" (zie video hieronder) of "Draw Whirlpool Filter" challenge al onder de knie? Alle tijd om te oefenen! En zelfs virtueel te doen in duo's met de splitscreen-challenge-functie. 

2. LIVESTREAMS
Niet alleen muzikanten gaan live, ook je favoriete merken, websites en zelfs kunstenaars doen dit. Houd ze dus goed in de gaten op Instagram en Facebook voor leuke live Q&A's en workshops! Of ontdek nieuwe social media sterren zoals Orgel Joke voor je dagelijkse vrolijke intermezzo! 

3. Geef al je huisplanten een naam en wat extra liefde
Wist je dat planten heel lekker gaan op complimenten? Onderzoek wijst uit dat wanneer je positief tegen je planten praat deze beter zullen groeien! Check deze video maar eens. 

4. INDOOR PARCOURS VOOR JE HUISDIER (OF JEZELF)
Maak een parcours voor je huisdier met lege blikjes (of toiletpapierrollen). Bekijk hier een mooi voorbeeld. Geen huisdier? Maak dan een huisparcours voor jezelf!

Zelf tips? Deel ze met ons via Facebook en Instagram en houd deze kanalen in de gaten voor frisse inspiratie voor stay at home to do's en leuke winacties! 

Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol