Kornuit
Kornuit stay at home tips #2

KORNUIT STAY AT HOME TIPS #2

Ook deze week hebben we weer kersverse tips voor je om je niet te vervelen. Zo wordt thuisblijven wel heel makkelijk. Wat dacht je van een van een virtuele museumtour of een discoparty in je eentje die nét echt aanvoelt! En vergeet niet de Kornuit x Radio Radio dj livestreams voor je dagelijkse portie houseparty. 

1. Luister elke dag de Radio Radio x Kornuit dj livestream 
Support je lokale dj's! In samenwerking met Kornuit livestreamt Radio Radio Amsterdam elke dag dj's vanuit hun huis op de Radio Radio Facebookpagina. Spoiler alert: dit weekend doet Carista een huiskamer-gig. Elke dag een solofeestje thuisfeestje dus.

2. Waan jezelf in een club met 8D-muziek
Mis je uitgaan in clubs? Luister dan eens naar 8D-muziek. Door middel van 8D-techniek is de muziek zo opgenomen dat het net lijkt alsof je écht bij een live gig of in een club staat. Koptelefoon op, ogen dicht en dansen maar. Luister een voorproefje hieronder en klik hier voor de playlist

3. Thuismusea 
Veel musea bieden als alternatief voor een bezoek, nu ook virtuele tours aan. Baan de gangen van het Rijksmuseum, of ga de virtuele grenzen over en check het Louvre of het Guggenheim

4. Knip je eigen haar tutorial
Word je doodgegooid met memes over hoe je kapsel eruit zal zien wanneer je weer je huis uit mag? Niet getreurd. Nu de kapperszaken zijn gesloten, is het tijd om het heft in eigen handen te nemen. Leer zelf je haar knippen aan de hand van Youtube-tutorials! Disclaimer: mocht het uitlopen op een fail, zijn wij niet aansprakelijk.

5. Kornuitcuisine 
Verrijk je kookkunsten en leer koken met je gehamsterde bier! Wat dacht je van chocoladebiercake of Kornuit kaasfondeu? Er zijn talloze recepten waarbij bier net even de creatieve smaakmaker kan zijn. Bekijk inspiratie voor recepten hierrr.

Zelf tips? Deel ze met ons via Facebook en Instagram en houd deze kanalen in de gaten voor frisse inspiratie voor stay at home to do's en leuke winacties! 

Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol