Kornuit
Kornuit 0.0%

Kornuit 0.0%

Naast Kornuit is er nu ook Kornuit 0.0%.
Door het unieke brouwproces zijn de meesterbrouwers van Kornuit in staat om op geheel natuurlijke wijze een alcoholvrije Kornuit te brouwen met behoud van de frisse smaak en de zachte afdronk. Gebrouwen met de citrus-hop Cascade waardoor het bier vanaf de eerste slok verrassend fris smaakt, zoals je van ons gewend bent.

CASCADE HOP

Kornuit is gebrouwen met Cascade hop. De Cascade hop is een hopsoort afkomstig uit Oregon – Amerika en is een van de meest gebruikte hopsoorten onder craftbrewers. Onze brouwers hebben bewust voor deze hopsoort gekozen vanwege de citrustonen die zorgen voor de frisse smaak in het bier. Dit is ook de reden geweest dat de Cascade hop de basis van ons logo is geworden.

CASCADE HOP
DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID

We leven in een wereld waar wij met elkaar ontzettend veel afval produceren. Als Kornuit nemen wij onze verantwoordelijkheid en kijken altijd hoe we onze producten zo duurzaam mogelijk in de markt kunnen zetten. De folie rondom deze blikken is vervaardigd van 100% gerecycled plastic. Daarnaast hergebruiken wij in onze brouwerij 99,8% van ons afval. Daarmee wordt een bewuste keuze voor alcoholvrij gecombineerd met de keuze voor duurzaamheid en gebruiksgemak.

 

6-pack blik

6-pack blik

Kornuit 0.0% stroomt in de week van 4 maart 2019 de markt in en is verkrijgbaar in een sixpack blik 6 x 33 cl bij supermarkten en slijterijen door het hele land. Ook kunnen consumenten genieten van deze alcoholvrije Kornuit in de verschillende Kornuit horecagelegenheden en tijdens de Kornuit festivals. Bezoekers van het festival DGTL kunnen in het weekend van 19 tot en met 21 april aanstaande Kornuit 0.0% proeven en ontdekken. DGTL is het eerste festival waar Kornuit 0.0% in circulaire drinkbekers wordt geschonken.

kenmerken
TYPE Alcoholvrij Bier
ALCOHOLPERCENTAGE 0.0%
KLEUR Lichtgeel/geel
GEBROUWEN SINDS 2019
DRINKTEMPERATUUR 3 graden
INGREDI√čNTEN

 Water, GERSTEMOUT, Columbus hop, Cascade hop en natuurlijk aroma.

voedingswaarde (per 100ml)
ENERGIE 24 KCAL
VET
  WAARVAN VERZADIGD
0.0 G
0.0 G
KOOLHYDRATEN
  WAARVAN SUIKER
5.6 G
3.0 G
EIWITTEN 0.3 G
ZOUT < 0.01 G
Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol