Kornuit
Verrassend fris pils

Verrassend fris pils

Kornuit is een nieuw generatie pils, gebrouwen door de nieuwe generatie brouwers. Een verrassend frisse pilsener met een zachte afdronk. Subtiel van smaak en nooit overheersend. Want uiteindelijk gaat het om de momenten die jij gaat beleven en niet om ons. Maak er wat moois van.

Cascade hop

Kornuit is gebrouwen met Cascade hop. De Cascade hop is een hopsoort afkomstig uit Oregon - Amerika en is een van de meest gebruikte hopsoorten onder craftbrewers. Onze brouwers hebben bewust voor deze hopsoort gekozen vanwege de citrustonen die zorgen voor de frisse smaak in het bier. Dit is ook de reden geweest dat de Cascade hop de basis van ons logo is geworden.

Cascade hop
Duurzaamheid

Duurzaamheid

We leven in een wereld waar wij met elkaar ontzettend veel afval produceren. Als Kornuit nemen wij daarom onze verantwoordelijkheid en kijken altijd hoe we onze producten zo duurzaam mogelijk in de markt kunnen zetten. Zo hebben we als eerste ter wereld een krat gemaakt van 100% gerecycled plastic consumenten afval. Daarnaast zijn ook onze blikfolies volledig geproduceerd uit gerecycled plastic en hergebruiken we als brouwerij 99,8% van ons afval.

6-pack Fles

Kornuit is beschikbaar in verschillende verpakkingsvormen. Zo is onze 6-pack fles perfect voor consumptie thuis. Bijvoorbeeld wanneer je met vrienden een biertje gaat doen of voor tijdens een avond gamen. Onze fles is lekker clean, met alleen een halsetiket en ons stijlvolle hop-icoon.

Ohja, let trouwens goed op de afbeelding achter ons hop icoon. Wanneer je door dit hop icoon kijkt kom je in de wereld van Kornuit terecht en zie je herkenbare momenten zoals bijvoorbeeld momenten van onze festivals.

Bestel online

  • Albert Heijn
  • Jumbo
6-pack Fles
6-pack blik

6-pack blik

Het Kornuit 6-pack blik is uitermate geschikt voor spontane momenten. Wanneer je een biertje wilt doen in het park, onderweg bent naar een festival of een mooie dag op het strand. Het design heeft een frisse en ongecompliceerde uitstraling, want uiteindelijk is bier maar de belangrijkste bijzaak in het leven.

Bestel online

  • Albert Heijn
  • Jumbo
  • Plus
  • Coop

Kornuit Krat

Het Kornuit krat is ideaal voor de momenten met een grotere groep vrienden. Lekker tijdens een huisfeest of een bbq met je vrienden. Let op: ons krat is niet bij alle winkels verkrijgbaar.

Kornuit Krat
Kenmerken
Type Pilsner
Alcoholpercentage 5%
Kleur Lichtgeel/geel
Gebrouwen sinds 2013
Drinktemperatuur 6-8 graden
Ingrediƫnten

Water, GERSTEMOUT, Columbus hop en Cascade hop.

Voedingswaarde (per 100ml)
Energie 40 KCAL
Vet
  waarvan verzadigd
0.0 G
0.0 G
Koolhydraten
  waarvan suiker
2.5 G
0.0 G
Eiwitten 0.5 G
Zout < 0.01 G
Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol