Kornuit

FAQ

Waar is Kornuit verkrijgbaar?

Kornuit is beschikbaar in verschillende verpakkingsvormen. In vrijwel elke supermarkt vind je Kornuit in 6-pack fles en blik. Het Kornuit krat is de nieuwste aanwinst in ons portfolio. Dit krat is nog niet bij alle supermarkten verkrijgbaar, maar online kan je hem gelukkig gewoon bestellen.

Check hier waar je Kornuit kan bestellen.

Waar wordt Kornuit gebrouwen?

Kornuit is onderdeel van de Grolsche Bierbrouwerij Nederland BV. Kornuit wordt in de Grolsche Bierbrouwerij in Enschede gebrouwen.

 

Zou je graag een keer de brouwerij willen bekijken? Bezoek dan onze Brouwerij Tour.

 

Onze brouwerij kan van woensdag tot en met vrijdag worden bezocht voor een Brouwerij Tour (uitgezonderd feestdagen), naar keuze in de ochtend, middag en avond (uitgezonderd vrijdagavond). De standaardtijden zijn van 09:30 tot 12:00 uur, van 13:00 tot 16:15 uur en van 17:00 tot 19:00 uur.

 

Een Brouwerij Tour kun je hier online boeken of neem contact op met het Grolsch Ontvangscentrum, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 053 483 32 90.

 

Toegang is €15,00 p.p. Voor jongeren van 12 tot 18 geldt een korting van €2,50 p.p. Jongeren van 12 tot 18 zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Op welke festivals is Kornuit aanwezig?

Kornuit is op meer dan 120 festivals in Nederland aanwezig. Wil je weten op welke aankomende festivals wij aanwezig zullen zijn? Check dan hier onze festival kalender.

Wanneer is Kornuit aanwezig op festivals met “To Be Announced (TBA)”?

Kornuit is het afgelopen jaar op zes festivals aanwezig geweest met de TBA. Check hier onze To Be Announced pagina, waar wij je op de hoogte zullen houden waar de aankomende sessies plaatsvinden. Wij hopen je snel een keer te zien bij een van onze sessies.

Onlangs zelf bij een van de TBA sessies geweest of terugblikken naar de afgelopen sessies? Check dan hier onze aftermovies.

Hoe gaat Kornuit om met duurzaamheid?

Duurzaamheid is voor Kornuit erg belangrijk. Daarom kijken wij altijd hoe wij ons product zo duurzaam mogelijk in de markt kunnen zetten. Bekijk voor meer informatie onze pagina over duurzaamheid.

Is Kornuit te volgen op Social Media?

Jazeker! Kornuit is te volgen via Facebook onder Kornuit en op Instagram onder ontdekkornuit.

Op beide platformen houden wij je op de hoogte van aankomende festivals, plaatsen wij aftermovies en delen wij vette winacties voor festivaltickets.

Vergeet vooral niet om zelf ook content te plaatsen met #kornuit, zodat wij mee kunnen genieten van jouw mooie momenten met Kornuit.

Kan ik via deze website een tapinstallatie en fusten bestellen voor een feestje?

Het is voor consumenten niet mogelijk om rechtstreeks bij Kornuit een tapinstallatie te huren en/of fusten te kopen. Wij verwijzen je hiervoor naar de drankenhandel of slijter.

Ik wil graag meedoen/ik heb meegedaan aan een (win)actie van Kornuit, waar vind ik de uitgebreide actievoorwaarden?

Leuk dat je gebruik wilt maken van één van onze (win)acties. Wij proberen met de grootste zorgvuldigheid onze actievoorwaarden bij iedere actie te communiceren. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

 

Heb je na het lezen nog vragen of is er iets onduidelijk? Neem dan contact op met Kornuit Consumentenservice via het contactformulier hieronder.

Waar kan ik met mijn klacht/opmerking over een product, de verpakking of de reclame/promotie van Kornuit terecht?

Heb je een opmerking over ons product en heb je de verpakking (zonodig met inhoud) bewaard? Laat het ons weten.

Heb je een opmerking of een klacht over de reclame of een promotie van Kornuit, dan horen wij dit ook graag. 

Kornuit is onderdeel van de Grolsche Bierbrouwerij Nederland BV.
Wil je ons mailen? Doe dit dan via het contactformulier of stuur een mail naar mkt@grolsch.nl

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar op ons gratis servicenummer 0800-7770888 van 09:00-12:00 uur en van 13:00-16:30 uur. 

Brieven kan je sturen naar:
Grolsche Bierbrouwerij Nederland BV
t.a.v. Consumentenservice
Antwoordnummer 1257
7500 VB ENSCHEDE
(postzegel is niet nodig)

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Staat jouw vraag niet onder de FAQ’s vermeld of ondervind je problemen met de kornuitbier.nl website? Neem dan contact op met Kornuit Consumentenservice via het contactformulier hieronder.

Neem contact op

Ik heb een:

Bedankt voor je melding!
Made of moments

Om deze website te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn

Ontdek Kornuit
Vul je geboortedatum in

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol